Online diensten

Overal en altijd inzicht hebben in uw administratie. met uitgebreide rapportage mogelijkheden. Verzekerd zijn van backups van uw administratie en geen extra kosten voor onderhoud en updates.

Dit is wat wij kunnen bieden voor iedere ondernemer. Een modulaire opbouw van abonnementen zodat u alleen afneemt wat aansluit bij u en uw bedrijf.

Online boekhouden

Administratiekantoor J. de Hoon biedt u de mogelijkheid om altijd en overal inzicht te hebben in de financiële situatie van uw onderneming. Dit kan via onze dienst Online Boekhouden. Vanaf elke computer met een internet verbinding kunt u direct inloggen op ons systeem.

Online boekhouden is geschikt voor iedere ondernemer. Door de modulaire opbouw van de abonnementen kunt u de diensten afnemen die precies aansluiten op uw behoeften.
U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw volledige administratie zelf te voeren,  maar het is ook mogelijk om alleen mee te kijken in de administraties. Welke vorm u ook kiest, u houdt altijd direct inzicht in de cijfers van uw onderneming.

Enkele voordelen van online boekhouden op een rijtje:

  • Uw administratie is altijd en overal beschikbaar.
  • U heeft de beschikking over uitgebreide rapportage mogelijkheden.
  • U bent verzekerd van back-ups van uw administratie.
  • Geen extra kosten voor onderhoud en updates.
  • U werkt in dezelfde bestanden als ons. Wij kunnen u sneller en makkelijker ondersteunen bij vragen over uw administratie.

Heeft u interesse? Mail of bel 0165 – 541636.

Indien u al gebruik maakt van onze service Online boekhouden klik hier om direct in te loggen.

Wij verzorgen uw

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

Dividendbelasting

Loonbelasting

Omzetbelasting

Schenk- en successierecht

Laatste nieuws

Kennismaken en kopje koffie drinken?